2012. március 24., szombat

Rita születésnapos játéka
IX. felvonás - második szösszenet



Krealady - Ildikó csomagja volt az, ami sérülten érkezett. Csilingelt a vészcsengő az agyamban, hogy jajj csak nehogy valami hiányozzék belőle! :( De gyors levlistás levélváltásból kiderült, hogy hála az égnek, hogy nem!!! De maga a tény akkor is bosszantó!
Meseszép tavaszt hozó Tilda-tavasztündért kaptam tőle. Csodálatos, kecses darab! A kisebbik fiam azóta is rá van izgulva a rózsaszín gombjaira :DDD Kaptam egy ajtódíszt is - rögtön meg is találta a helyét - azóta ott fogadja a hozzánk érkezőket. Meg persze - bár a képen elbújik a tündérkém mellett - ott van az aranyos, kézzel készített üdvözlőlap is.


Valamibagi - Ágitól egy kék!!! csipkés csodát kaptam. Meseszép. Azonnal beugrott az ötlet, hogy némi gyöngyöt és kapcsot rávarrva karkötő lesz belőle. A csomag egyik sarkába elbújt egy csillagszóró is, aminek láttán felcsillantak a gyerekszemek itthon... :) Egy virágmintás medálos nyaklánc is volt a borítékban - finom, kis darab. Persze az elmaradhatatlan képeslap sem hiányzott - természetesen zöld-rózsaszín :))) színvilágban.



Ildina - Ildikó csomagját bontva a képeslapba "botlottam" először és fentebb látható selyemzsákocskába. Tovább bontogatva ezek az apró, ám örömet hozó meglepetések voltak benne. Fülbevaló és medál alapok, kulcstartó, egy vintage hatású medálos nyaklánc és egy gyöngyházból készült!!! gyűrű. A nagy listázásból kimaradt, hogy nálam a gyöngyházas motyók is befutóak, nagyon szeretem őket, úgyhogy ő is sokat lesz porondon!




Főkolomp - Zsuzsitól hatalmas boríték érkezett. Kibontás után az első kép fogadott :) Tovább bontogattam, de még akkor is csak egy "csomagolás" fogadott - egy édes kis táska. Kisfiam elkerekedett szemmel nézett rám: - Anyaaaaaaaaaa! Lehet az enyém....??? :O Az Ákos névben is van K betű... (no comment... :))) (Nekem meg közben az jutott eszembe, hogy amikor elindulok gyöngyvásárló körútra, akkor ezentúl ebbe fogom összegyűjteni az út során keletkezett kincseket. Tehát a szatyorkán osztozni fogunk.)
Aztán a szatyorkából előkerült egy csodaszép családi kötelék, egy kis tűpárna - happy birthday felirattal, mintácskával, és egy üdvözlőlap kedves szavakkal.


Tudom, sokáig kellett várni a következő posztra - de itt a jó idő, a gyerkőket úgy kell beimádkozni udvarról, utcáról, le a bicajról. Futólag vagyok már egy hete a gép közelébe - bocsánatot kérek érte.

Ismét csak köszönöm a sok szép mindent. Mindegyik szívemnek kedves darab - mint ahogy az első garnitúra is. Ráadásul RENGETEG bélyeg is összegyűlt, amit természetesen küldök tovább a csomagban :)))

3 megjegyzés:

  1. Guauuuuuuuuuu, cuantos trabajos preciosos.....estan de lujo....felicidades.....saludos.....

    VálaszTörlés
  2. Jaj de jó, hogy odaért, és örülsz is!!!! Most már kirakhatom akkor én is a blogomban a fotókat róla. Én nagyon szerettem ezeket a napsárga dolgokat hímezni, varrni, mert egyrészt a tavaszt idézték, másrészt felvidították a lelkemet. A bátyám sajnos nagyon beteg, és olyan borzalmas napok vannak mögöttünk, hogy szükségem is volt egy kis színterápiára. Az Ákos nevet meg extra nagy örömmel hímeztem - és tényleg van benne K -, mert ha mindhárom gyerekünk fiú lett volna, akkor a harmadikat nálunk is Ákosnak hívták volna!!!! De a sors úgy hozta, hogy végül is mégis csak született egy Mundruczó Ákos, úgy hogy a vágyam azért teljesült, a tágabb családban.
    Örülök, hogy tetszettek az ajándékaim, a beígért bélyegeknek meg az én gyerekeim fognak örülni!!!
    Puszi!!!

    VálaszTörlés