2012. április 12., csütörtök

Rita születésnapos játéka + sok minden más
X. felvonás
A játék kerek egy évig tart. Sokan jelentkeztünk, így Rita 3 csoportot "csinált" belőlünk. Nekem a kék csoport "jutott", ahol a tizedik születésnapos főkolomp :) Boldog születésnapot itt is Zsuzsi!


Trytobead - Granada medálja. Ő a "fő"ajándék. 
Aztán pedig tobzódtam, hisz eredetileg teljesen mást akartam fűzni Zsuzsinak, de nagyon kibabráltak velem a 3 mm-es tekla gyöngyök, amik ahhoz a mintához kellettek. Az x. lyukonátszúrás után lepattant a színezése a gyöngynek, és nagyon csúnya lett. ...és ilyen lett második nekifutásnak is. Ekkor már nemcsak a gyöngyök voltak lilák, hanem az agyam is lila ködben úszott. Félredobtam, és teljesen mást fűztem meg. Ennyire lilát még SOHA nem csináltam :) - de szerintem nagyon jól sikerült. 
Ami miatt írtam a plusz infókat, az az volt, hogy ez a medál - szerintem - így egyszem magába nem való hosszú láncra. Ezért csináltam egy nagyon rövid, elegánsabb kivitelhez valót, aztán pedig mellé raktam a hosszú selyemszálat, amit olyan hosszúságban tud Zsuzsi használni, ahogyan szeretné. Használhatja mind a két akasztóba bújtatással is, vagy csak az egyikkel. Az ő beszámolója már megjelent, így tudom, hogy tetszik neki az ajándék. Hordjad sokáig egészségben! <3


A csomagba belekerült még egy nagy tábla étcsoki is...


...a kézzel készült üdvözlőlap is (újra rákaptam, de nagyon a keresztszemezésre :)...


...na és nem utolsósorban egy rahedli bélyeg, amit az eddig megérkezett ajándékaimról ollóztam össze :)

A következő szülinaposunk pedig batorba Csilla lesz!


Most egy nem gyöngyös csodát fogok nektek mutatni.


Van egy tünemény hölgy Albertirsán, akinek olyan tudománya van a műköröm építés műfajában, hogy az ember tátott szájjal tudja csak csodálni az általa készített körmöket. Nekem is most egy csipkés csodás minta van a körmeimen. 
Na de a lényeg. A fenti fényképeken látható medál és gyűrű a műkörömépítéshez használt anyagból készült. Ilyen, és ehhez hasonló szépségeket (rózsa, különböző formák, alakok, medálok, fülbevalók) is készít az én aranykezű ismerősöm. Sajnos az FB oldala nem nyilvános, így nem tudjátok megnézni az eddigi munkásságát.


Nyertem!!!...


...norono születésnapi játékában. Az egyik fülbevaló lett a nyereményem. Plusz szerencsés voltam, hisz még választani tudtam. Nem vagyok egy lila fan, de norono lila művei mindig megfognak. Most sem volt másképp! :) Köszönöm! Nagyon tetszik!


PIF


Miánál is jelentkeztem PIF játékra, aki a lenti/fenti szépségeket küldte nekem. Ilyen színvilágú nyakláncom még sosem volt, és egy könyvmolynak pedig mindig, de mindig jól jön egy könyvjelző :)

Köszönöm őket!
Aztán pedig némi bocsánatkérés így a végére. Nagyon sokmindennel el vagyok maradva. Levelekkel, válaszokkal, elmaradt kötelességekkel, csomagok feladásával. Elég sokminden összejött az utóbbi időben, amit még ilyen szinten sem akartam említeni, de mivel csak csúszok és csúszok mindennel, színt kellett vallanom. Meglátásom szerint a hetem még úszik, de legkésőbb jövőhéten talán már annyira helyreáll körülöttem minden, hogy be fogok tudni pótolni minden elmaradásomat.

3 megjegyzés:

 1. Csodálatosak ezek az ékszerek! Gyönyörű a lila Granadád és szuper ajándékokat kaptál! Nagyon kíváncsi lennék a körmeidre is:)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm!

   Ha Évi felteszi az albumába, akkor majd átveszem tőle, megmutatom. De mivel már elkezdett lenőni, a mostani állapotáról már nem szeretnék fényképet mutatni.

   Törlés
 2. Hú mennyi csodálatos alkotás!! A műkörmös hölgy csodás szettet készített, nem is láttam még ilyet!:)

  VálaszTörlés