2012. március 14., szerda

Rita születésnapos játéka
IX. felvonás

A játék kerek egy évig tart. Sokan jelentkeztünk, így Rita 3 csoportot "csinált" belőlünk. Nekem a kék csoport "jutott", ahol a kilencedik születésnapos én vagyok.

Nézzük csak sorjában, hogy eddig mi minden szépet kaptam:


Sviro - Ildikó készített nekem egy könyvjelzőt. Kis, finom lencse fityegőt kapott a végére. Nagyon tetszik! Aztán kaptam egy zöld-rózsazsín :) kulcstartót, egy zöld-rózsaszín :) üdvözlőlapot, egy narancs illatos!!! és színű hímzőfonalat és egy szivárvány mentos-t. Ez utóbbit a páromnak adtam - nagyon szereti :D


Luna - Edinától kaptam muffin kulcstartót, szalmagyöngyöket, és olyan fülialapot, ami nekem állandóan hiánycikk itthon, így ennek a párnak is nagyon-nagyon örültem. Aztán volt még benne szívecskés nyalóka, finom illatú tea és az elmaradhatatlan paprika. Isteni illatok törtek elő a borítékból kibontás után :)



Batorba - Csilla csomagját elneveztem napnarancssárga csomagnak - szerintem nagyon magyarázni sem kell. Nagyon szép dobozkát kaptam - szinte élnek a rózsák a dobozon. Aztán ott van a szívet melengető színvilágú zsepitartó. ...és a lényeg, amin nagyon meghatódtam - az a bögre. Ennyire személyre szabott bögrém még sose volt. Mert hiába vett az ember neves bögrét, horoszkópos bögrét, neki tetsző bögrét - egyik se kimondottan saját részre készült - úgymond tucat darab volt. De ez! Ez nekem készült! :) Aztán még ott voltak persze az finom illatot árasztó teák, és a finom nasik.


Foltvarronc - Györgyi munkáját is megcsodáltam. Nekem nem megy a horgolás, így az üdvözlő lapon található csillag nagy kincs lesz nekem. Kék színvilágú kis neszit is kaptam tőle. Jól bele tud majd lapulni a kisebbik lóti-futi táskámba! Na és a doboz! Minden gyöngyös álma. Bár megizzasztott első körbe, mert igencsak forgattam, hogy hol is kell ezt első körbe kinyitni??? Aztán rájöttem, és nevettem magamon egy sort. A tartalmáról pedig... minden fakkjában finom falatok voltak. A másik fele nem látszik, de az is teli volt finom csoki szeletekkel.


Foltmoly - Edinától is zöld-rózsaszín összeállítású meglepit kaptam, de különleges zöld-rózsaszínból. Nagyon tetszetősre sikerült. ...és igen! Belefért a telóm a tokba - mint a mellékelt fénykép is bizonyítja. Direkt úgy fényképeztem, hogy benne legyen a telefonom is. A csokira pedig ebéd után rögtön lecsapott a kisebbik fiam. Szépen beosztotta - egyet ebéd után, egyet uzsi után, egyet.... :)))



A következő csomag Ritától jött. Először meglepődtem, hisz azt írta, hogy a szatyorkát választotta a "kívánságlistáról", és ez pedig egy nagy pénztárca. A látszat addig tartott, amíg a kezembe nem vettem, és ki nem nyitottam a patentot. Hát bizony ez a szatyor lapult benne összehajtogatva. Zöld és kék és rózsaszín és vidámságos és...és...és Nagyon szuper! Kaptam még többféle teákat és olyan csokit, amit én még az életben nem láttam/hallottam. Csokihabos-meggyes-csilis töltelékest. Egyenlőre még távolról vizslatjuk egymást, de valószínű, hogy győzni fog a kiváncsiság :)



Cseresznyevirág - Veronikától természetesen gyöngyös csomagot kaptam. Az üdvözlőlapon azt írta, hogy nem akarja a meglévő gyöngyékszereimet szaporítani (pedig meg lett volna becsülve egy általa készített gyöngyékszer is ám!), így egy kézzel készített notesz borítót készített nekem, ami meseszép lett. A blogjában úgy is írta Zsófi a megjegyzések között, hogy úgy néz ki, mint egy tündérnapló. Igaza van! Kaptam még gyöngycsomagot, alkatrészeket, amiknek szintén örülök.




Képzeljétek el, amikor a postás behozta a hatalmas dobozt - elképzelni nem tudtam, hogy mi lehet benne, mert bizony ráadásul még zörgött is! Aztán kibontottam Cinella - Szilvitől érkezett csomagot és ez a szépséges doboz lapult benne, ami kinyitás után még további meglepiket tartogatott. Úgymint a hímzés a teteje belső oldalán, a teák és a csokik.


....és van egy bónuszom is:




Ez egy Facebook-os ismerettség "következménye". Mikor Erzsike felrakta a kézművesek csoportba ezt a művét, áradoztam róla, hogy mennyire tetszik. Az ékszertartó volt az alap, és gyurmából készítette el rá a virágindát. Ezzel a szépséggel lepett meg a születésnapomra. Köszönöm még egyszer neki!




Sok szép mindent kaptam - simogatom, szeretgetem, csodálgatom őket. Lassan megtalálja minden a helyét. Köszönöm a rám fordított időt és energiát, amit az ajándékokba fektettetek lányok!




ui.: közben megérkezett krealady - Ildikó csomagja is - ahogy életre kellnek az aksik, azt is kiposztolom.



7 megjegyzés:

  1. Izgatottan vártam ezt a bejegyzést, nagyon jó látni az örömödet. A dobozka nekem is nagy fejtörést okozott...:), fahéjas csokit sajnos nem kaptam pedig egy szuper csokiboltban is megpróbáltam.
    Tolltartónak is remekül használható a neszi, én a sajátomat legalábbis annak neveztem ki.
    Nagyon szép ajándékokat kaptál!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fahéjas csoki - ilyet vettem télapóra - fajéhas, karácsonyi fűszeres. Kettőt, mert ugyi a két fiú... Elmondanám, hogy az egyik még mindig itt csücsül a csokis kosárba. Borzalmas volt :(

      Tolltartónak használni sem rossz ötlet a neszit, mert mindig elkallódnak a táskámban a tollaim. :)

      Köszönöm az ajándékaid!

      Törlés
  2. De jó, hogy minden tetszik talán egy kicsit kárpótol ez a sok szépség a késésért. Sok mindent lehet a lányokra mondani az utóbbi időben nagyon pontatlanok, de meg kell hagyni: összecsapott, gagyi cuccot még nem láttam senkitől! Ennek igazán örülök, jó látni a sok, gondosan elkészített egyedi ajándékot!
    A szatyi saját tervezés, gondoltam legyen valami különleges, ne olyan ami mindenkinek van :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akié eddig megjött mind tetszik. Ildióé is, akinek még nem posztoltam ki az ajándékait, mert a gyerekeim lecsaptam a feltöltött aksikra :D

      Én sem láttam még olyan ajándékot, ami félszívvel készült volna. Viszont a pontosságra tényleg figyelni kéne.

      Aláírom történhet bármilyen előre nem látott dolog, de akkor a mai élénk virtuális világban igenis legyen 2 perce az embernek, hogy bocsánat, de majd megy az ajándék. Ennyi.

      A szatyorka átvert, de nagyon. Barátosnémnak mikor a kezébe adtam, ő is azt hitte, hogy pénztárcát adok a kezébe. Nagyon tetszik!

      Törlés
  3. Örülök neki, hogy a napsárga tetszik.:-))) A bögréhez találtam ki a többit, mert bögrém csak ez a sárga volt.:-))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök neki, hogy pont ilyen szépséges volt. Nagyon tetszett a csomag meleg napsárga színvilága!

      Öröm volt bontogatni!

      Törlés
  4. Boldog Szülinapot! Hű, mennyi csodálatos ajándék!:)

    VálaszTörlés