2012. február 29., szerda

BlackJack



Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban...
...na jó, azért nem annyira régen, csak még a logika nélküli kép és mintamentegetés idejéből származott nekem egy netről lementett képem a francia kártya 4 szimbólumával kulcstartó gyanánt. Annyi szerencsém volt, hogy a képen szignó is volt, így utána tudtam keresni a forrásnak, ami itt található. Köszönöm az inspirációt!
Régóta pihent nálam a dolog, de múlt héten minta/kép válogatás közben jött az érzés, hogy ezt nekem MOST kell megfűznöm. Igenám! De ezzel a technikával én még nem dolgoztam. 
Először úgy gondoltam, hogy kikerülöm, és középről kezdve megpróbálom peyote-tal - brrr.... randa lett, nagyon. Aztán megpróbáltam ezzel a technikával szintén középről, ááááá - még borzalmasabb eredmény született.
Aztán elkezdtem az elejénél, és vertem a fejemet a falba, hogy miért nem itt kezdtem rögtön. Sokkal egyszerűbb volt ezzel a technikával szemet szaporítani a szélén, mint szűkíteni. Aztán már az is ment. Még így sem tökéletes, de már szalonképes. Azóta már messze jár a kulcstartó - hétvégén születésnapi ajándék lett belőle :)

8 megjegyzés: