2011. június 27., hétfő

Megértem

Bár papírom még nincs róla, de minden vizsgám sikerült. Alig állok a lábamon, az éjjel kb. 20 percet sem aludtam, úgy mentem vizsgázni. De túl vagyok rajta. Bizonyítvány osztás szerdán du. 6kor, utána össznépi buli az egyik kávézóban kifulladásig.

Köszönök minden pozitív energiát és drukkot!

9 megjegyzés:

  1. Gratulálok! Most jó pihenést, szerdán pedig jó bulizást!!!!

    VálaszTörlés
  2. Jól van, ügyes leány! Úgy vártam már a híreket, tűkön ültem :) Valamiért úgy emlékeztem, szombaton szóbelizel, már írni akartam, hogy meg vagy-e érve (de szép fordulat, magyar írásbelire való... :)) Most aztán semmi könyv egy ideig, tessen próbálni elfelejteni amire később úgysem lesz szükség :D Pusszantás!

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok!!! Ez a legszebb az egészben... Amikor már túl vagy rajta, de még friss az élmény!!! Remélem rendesen megünnepelted:-)

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok! Akkor most egy kicsit kapcsolódj ki!!Buli,Fanta,Pihenés,és persze FŰZÉS!:)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm a gratulációkat. Jelen pillanatban még olyan fáradt vagyok, hogy nincs meg az az igazi felszabadultság érzés sem. Sőt! Még a teregetést is majdnem elhalasztottam, mert átfutott az eszemen, hogy tanulni kéne, és.... :D

    De most igen. EGy kis pihi, egy kis buli, és aztán még kihasználni a nyarat a fiaimmal itthon :)

    Na persze a fűzés sem maradhat el természetesen!

    VálaszTörlés
  6. Kedves Kriszta!
    Gratulálok,remélem a pihenés után majd csak megérkezik a felszabadultság érzése és hajrá a fiúkkal!

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm neked is! Még mindig nincs meg az érzés, de szerintem ha pihentebb leszek, akkor egyszer csak fejbe fog vágni, hogy Jé! Tényleg! :)

    VálaszTörlés