2011. március 13., vasárnap

Maradéktalanul játék


...most nálam.

Egy kis előtörténet: Egyik este, már a fülemen folyt ki a tanulnivaló, amikor is levágtam a könyvemet, és gyöngyöt ragadtam. Rózsaszín teklára esett a választásom, és csak valami apróságot akartam készíteni, ami pikk-pakk kész is van. Egy ilyen virágrész készült el hamarjába, amit félre raktam, ám másnap estére nem hagyott nyugodni a dolog, és átkutattam a dobozaimat, hogy ha találok még maradék mennyiségben teklát, akkor valami nagyon színeset kéne csinálni. Végül is a 7 fő csakra színei jöttek össze - az első színek tudattalanul, aztán már a többi tudatosan. Viszont ezek után is csak darabokban voltak, nem állítottam össze, csak széplettek egy kupacban. Aztán rátaláltam Kirszti-nél a Maradéktalanul játék újabb fordulójára, ahová "beneveztem", és már tudtam is a sorsát az elkészült daraboknak.  Az elkészült karkötő hossza 17,3 cm.

A mai napom amúgyy "szabadnap" volt - Pesten voltam gyöngyösboltban, könyvesboltban, majd a barátosnémmal beültünk egy moziba (ajánlom mindenkinek "A király beszéde" c. filmet - igaz feliratos, de nagyon megéri megnézni. Úgy ment el a két óra, hogy észre sem vettem). Hazaértem után végigfutottam a blogokat, és örömmel vettem észre, hogy én voltam a szerencsés nyertes a Kirsztinél tartó Maradéktalanul játékban.

...és most a hosszú lére nyúúújtott bevezetés után jöjjenek a játék szabályai:

1. Jelentkezni komment formájában lehet.
2. Sorsolás útján aki megnyeri az ékszert, az vállalja, hogy ő is készít maradék gyöngyből valamit, és 1 hónapon belül meghirdeti a játékot.

Jelentkezési határidő: március 26.  Március 27-én pedig sorsolok :)

Tehát amint a blogodon meghirdeted, én küldöm az ajándékom. Ezért kérem, hogy csak olyanok írjanak kommentet,  akiknek van blogjuk, és vállalják a feltételeket!

9 megjegyzés:

 1. Te????
  Én nevezek.
  Főleg egy ilyen csodás kariért :))))

  VálaszTörlés
 2. Csatlakozok én is! :) Hátha most én leszek a szerencsés! :)

  VálaszTörlés
 3. Szia! Izgalmasan hangzik!
  Jelentkezem!
  Kriszta
  http://krisztabead.blogspot.com/

  VálaszTörlés
 4. Jövök én is! Maradék mindig van, tegnap is feltúrtam a szégyentálcámat (kb. 100 féle gyöngy a legteljesebb össze-visszaságban) 5x15 db türkiz 15/0 kásáért, majdnem pont annyit találtam :)
  Nagyon tetszik a karkötő!

  VálaszTörlés
 5. Ilyen maradékokat bármikor szívesen fogadnék!
  Most én vagyok a hetedik, hátha szerencsét hoz:)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon szép! Én is játszanék érte!! :)

  VálaszTörlés
 7. Remélem én is jöhetek, még ha igy utolsónak is, ha bár éjfélih még van.

  VálaszTörlés