2011. március 25., péntek

Egy fantasztikusan önzetlen játék Eszter blogjában


Tegnap indította, és már most rengeteg a visszajelzés. Gyűlnek a blogokban a kedves szavas-öleléses megjegyzések a hozzászólásoknál. 

 ...és akkor az "Egy jó szó" játékszabályai:

A játék lényege, hogy aki úgy érzi, hogy van olyan blogtársa akinek szívesen mondana "egy jó szót", illetve mondatot, mert valamiért megkedvelte őt, írja meg ezt neki a blogjában kommentként hivatkozva az "Egy jó szó" játékra!

Tehát valahogy így: "Szia, már rég óta olvasom a blogodat és igazán szimpatikus lettél az olvasottak alapján, így gondoltam megírom ezt Neked! Ez a bejegyzés egy pontot ér Számodra az "Egy jó szó" játékban! :)" Ide még belinkelheted ezt a posztot, mert lehet, hogy fogalma sem lesz róla, milyen játékról van szó!!! :)

A játék április 15-ig tart és mindenki aki kapott ilyen "jó szó"-t és szeretné megkapni a nyereményt, a játék végeztével megírja nekem /belinkkelt hivatkozással a bejegyzésekre/, hogy ő mennyi ilyen pontot gyűjtött össze!/Az email címem szerepel a profilomnál/
A nyertes annyi szív alakú szappant kap tőlem, amennyi pontot összegyűjtött a játék folyamán, illetve maximum annyit, amennyi egy két kilós csomagban elfér, ez olyan 14-15 db.! :)

(ezek természetesen Eszter szavai :) 

6 megjegyzés:

  1. Tetszik ez az eredeti játék nekem is. Mivel mindig szívesen látogatok el Hozzád, engedd meg hogy egy virtuális mosolyt és 1 pontot küldjek Neked én is! Köszi hogy ilyen szépségeket nézegethetek Nálad!

    VálaszTörlés
  2. Csatlakozva Mary-hez szerettel küldök Neked
    "Egy jó szót",mely 1 pontot ér Eszter játékán.
    Továbbra is szívesen látogatom a blogodat!

    VálaszTörlés
  3. Fogadd sok szeretettel az én megjegyzésem nálad "Egy jó szó" jegyében!
    Szeretem,hogy kedves megjegyzéseket hagysz nálam...és a munkád nagyra értékelem!Jó egészséget hosszú boldog életet kívánok neked!

    VálaszTörlés
  4. Olyan kedvesek vagytok! Köszönöm a pontjaimat! :) Nagyon jól esik, hogy gondoltatok rám :')

    VálaszTörlés
  5. Krisztinám, mostanában hiányolom az alkotásaidat - gondolom tanulsz ezerrel és emellett még az élet is ott van élnivalónak :) - viszont a szavaidat amiket nálam hagysz köszönöm, és visszaadnám most egyben, EGY JÓ SZÓVAL. Örülök, hogy megismerhettelek!

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm a te jó szavadat is. :)

    Tanulok, ma is volt írásbeli, szóbeli vizsgám is, kikapott dolgozat is. Szóval nem unatkozom.

    Két és fél hét múlva érettségi, uh. még van mit magamba tömnöm. Aztán egy pillanatnyi szusszanás a szóbelik előtt, és utána pedig már nagyon érett leszek :)

    VálaszTörlés