2013. április 10., szerda

Adtam is, kaptam is.

Akitől kaptam... jajj hát azok nagyon szépek. Máris mutatom őket!Az elkövető Klári volt, aki egy "nagyonénszíneiem" medált készített nekem, meg egy "nagyonkék" színű medált készített nekem. ...és azok a drótos csavarások... A finom teák pedig már nálam nem jutottak el a fényképezőgépig, amik még a borítékban lapultak.
Köszönöm Klári! :)

Ez egy másik szülinapos játék, melyen Kláritól kaptam az ajándékot. Akinek adtam, arról nem készítettem fényképet, mert utolsó pillanatban lett kész, és hát azóta sem került ki a blogjára. Valószínű nem ütöttem meg a blogba kerülés mércéjét... Hát evvan.

Innentől pedig jöjjenek a Rita által "szponzorált" :) születésnapos játék ajándékai. Illetve most csak egy, és aztán folyamtában most már mindenkiét felrakom, akiknek eddig szülinapjuk volt.Szóval én ezeket a gyöngyöket akárhogy is fényképeztem, egy halovány semmi lett belőlük. Mert bár a rózsaszín gyöngyök halványak, de nem ennyire. A zöld twinek pedig sokkal élénkebbek, színjátszósak, de ez szintén nem jön át a fényképeken, bárhogy is igyekeztem. 
A fülbevalót és a medált Ági kapta tőlem. Na de ez is egy külön történet. Amikor fel kellett adni az ő ajándékát, több mindennel együtt azt hittem, hogy az én kicsi fiam feladta. Erre tisztán emlékszem, hogy akkor őt kértem meg a postára menéshez. Aztán, hogy ő nem fogta össze a pakkot, vagy én hagytam ki a levelek közül - azt nem tudom. De mivel Ági azt írta az egyik levelében, hogy tőlem is megkapta az ajándékot - nem is foglalkoztam vele. Aztán hónapokkal később a kezembe akadt a fel nem adott ajándék... Borzasztó zavarban voltam, kényelmetlenül éreztem magamat, de egy bocsánatkérő levélkével kísérve végül én magam útjára indítottam az utólagos meglepit. Ági sorait olvasva - örült neki :)

1 megjegyzés:

 1. You should see how my pal Wesley Virgin's story begins with this shocking and controversial VIDEO.

  As a matter of fact, Wesley was in the army-and shortly after leaving-he found hidden, "MIND CONTROL" tactics that the CIA and others used to get everything they want.

  THESE are the EXACT same methods many celebrities (notably those who "come out of nothing") and the greatest business people used to become wealthy and successful.

  You've heard that you use only 10% of your brain.

  That's really because most of your brain's power is UNTAPPED.

  Perhaps that conversation has even occurred INSIDE your very own mind... as it did in my good friend Wesley Virgin's mind seven years ago, while riding an unregistered, trash bucket of a car with a suspended driver's license and in his bank account.

  "I'm absolutely frustrated with living check to check! When will I finally succeed?"

  You took part in those types of conversations, ain't it right?

  Your very own success story is going to start. All you have to do is in YOURSELF.

  CLICK HERE TO LEARN WESLEY'S METHOD

  VálaszTörlés