2012. október 28., vasárnap

Csak szarkáknak! :))) - és egy vallomás...nemrégiben akció volt a kedvenc boltomban...
jól mutat ennyi csilli-villi swari egy kupacban :)


...ezek készültek belőle... összcsaládi csillogás


... plusz Berzsi-gyűrűk - imádom, már nem tudom, hogy mennyit készítettem belőle


...ő volt az első, még az akció előtt...és a vallomás - kettő is van

Az egyik - áprilisban a barátnőm a kezembe nyomott egy leszámolós xszemes mintát - mondván - neki se ideje, se türelme hozzá, hogy megcsinálja, én meg úgyis itthon vagyok... :)
Az őzikés kép elkészült, én pedig elvesztem. Beszippantott a leszámolható minták világa. Régebben is öltögettem gobelineket, de azok előfestett képek voltak. Az új őrület pedig a leszámolható minták. Gobelin vagy xszem - mindegy. 
Néhány gyöngyös motyó is készült azért, amiket szépen folyamatosan felteszem a blogra - mert ezt is elhanyagoltam...

...és ez a második vallomásom - kőkeményen beszippantott a Facebook... De annyira, hogy én ezt soha, de soha nem gondoltam volna. Pörög az élet állandóan, több kézműves csoportban is tag vagyok. Mindig van valami újdonság, valami új tapasztalat, kérdés, szép munka... na meg persze az irdatlan sok hülyeség!
...és a lényeg majdnem lemaradt!!! A társaság. Sok új embert ismertem meg személyesen - bár a másik irányból, az öltögetők táborából.
Ennek a következménye az, hogy ezt a blogot, és az öltögetős blogomat is kellő képen elhanyagoltam :((( Szeretnék rajta változtatni, és újra kiblogolni a kezem alatt született műveket. Igyekszem, igyekszem, de nem ígérek semmit, mert két hét múlva pedig ismét iskolapadba ülök egy tanfolyamra, amit 3 hónap alatt le kell zavarnom, tehát gondolom nem kiskanállal fogják a fejünkbe csepegtetni a tudnivalót...

3 megjegyzés: