2013. április 10., szerda

Adtam is, kaptam is.

Akitől kaptam... jajj hát azok nagyon szépek. Máris mutatom őket!Az elkövető Klári volt, aki egy "nagyonénszíneiem" medált készített nekem, meg egy "nagyonkék" színű medált készített nekem. ...és azok a drótos csavarások... A finom teák pedig már nálam nem jutottak el a fényképezőgépig, amik még a borítékban lapultak.
Köszönöm Klári! :)

Ez egy másik szülinapos játék, melyen Kláritól kaptam az ajándékot. Akinek adtam, arról nem készítettem fényképet, mert utolsó pillanatban lett kész, és hát azóta sem került ki a blogjára. Valószínű nem ütöttem meg a blogba kerülés mércéjét... Hát evvan.

Innentől pedig jöjjenek a Rita által "szponzorált" :) születésnapos játék ajándékai. Illetve most csak egy, és aztán folyamtában most már mindenkiét felrakom, akiknek eddig szülinapjuk volt.Szóval én ezeket a gyöngyöket akárhogy is fényképeztem, egy halovány semmi lett belőlük. Mert bár a rózsaszín gyöngyök halványak, de nem ennyire. A zöld twinek pedig sokkal élénkebbek, színjátszósak, de ez szintén nem jön át a fényképeken, bárhogy is igyekeztem. 
A fülbevalót és a medált Ági kapta tőlem. Na de ez is egy külön történet. Amikor fel kellett adni az ő ajándékát, több mindennel együtt azt hittem, hogy az én kicsi fiam feladta. Erre tisztán emlékszem, hogy akkor őt kértem meg a postára menéshez. Aztán, hogy ő nem fogta össze a pakkot, vagy én hagytam ki a levelek közül - azt nem tudom. De mivel Ági azt írta az egyik levelében, hogy tőlem is megkapta az ajándékot - nem is foglalkoztam vele. Aztán hónapokkal később a kezembe akadt a fel nem adott ajándék... Borzasztó zavarban voltam, kényelmetlenül éreztem magamat, de egy bocsánatkérő levélkével kísérve végül én magam útjára indítottam az utólagos meglepit. Ági sorait olvasva - örült neki :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése