2012. május 22., kedd


Vándorjáték - sorsoltam

Mindkét blogomon meghírdettem a játékot. Össz-vissz 5 ember jelentkezett rá. Tény és való, hogy csak egy egyszerű medál volt "játékba bocsátva".
Fénykép nem készült, csak felírtam a cetlikre a neveket, és húztam. A szerencse Moncsinak kedvezett, aki a másik, xszemes blogomon jelentkezett.
Gratulálok neki!

Mivel én a kanálra "pályáztam" :), az marad, és a csomagban a szappanka és az általam készített medál fog tovább utazni.

6 megjegyzés:

  1. Ne csodálkozz most ezen a gyér felhozatalon a jelentkezőket tekintve. Sehol nem játszanak olyan intenzitással, nem a felajánlásoddal volt a gond. Kicsit mintha csappant volna a lelkesedés. Közben én is jelentkeztem még valakinél egy másik PIF-re is, én is meghírdettem akkor, de senki nem jelentkezett hónapok óta. Mivel most amúgy is szorít az idő, inkább majd jóval később meghírdetem újra, amikor lemennek a kötelezettségeim. Kapóra is jött, hogy nem jelentkeznek:)

    VálaszTörlés
  2. Nem vettem én zokon - még ha úgy is jött le a bejegyzésből. Késő éjjel írtam, fáradt voltam, inkább az érződik rajta :)

    Nekem is annyi mindent kéne rövid időn belül megcsinálni, hogy teljesen el is ment a kedvem tőlük :(

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen a nyereményt. Tett egy kört a játék és most visszaérkezett oda ahonnan indult.:)

    VálaszTörlés
  4. Szia Kriszti!
    Ha csatlakozni szeretnél a 2. Online gyűjtéshez (Szegedi Koraszülött Mentő), légyszi tedd ki a felhívást.
    A tavalyi segítségedet nagyon-nagyon köszönjük! :))

    VálaszTörlés