2012. május 7., hétfő

Vándorjáték - nálam


A játékhoz Sütisnéne Ékszersarok blogjánál csatlakoztam. Nézegettem már régóta a játékot másoknál is, de úgy hozta a sors, hogy mindig kifutottam az időből, hogy jelentkezzek rá. De most időben is voltam, nem is felejtettem el! :) Arról nem is szólva, hogy nagyon-nagyon csábító volt a nyeremény (az eddigi összes többi is, de hát aki feledékeny...)


A hozzám érkező csomagban egy házilag készített szappan és egy Sütisnéne által gyurmával kidekorált kanál található. A kanálra pályáztam :) tehát nálam a kanál fog maradni, a szappan megy majd tovább. Bár hosszú ideje - durván egy éve - már csak házilag készített szappannal fürdök, így az is nagyon jó lett volna, de most a kanál győzedelmeskedett.
Amit én  fogok a továbbmenő csomagba tenni, az egy gyöngyékszer lesz természetesen :)


NagyB Zsuzsa szőlőszem medálja


...és a szómenés után jöjjenek a szabályok:

1. Csak egy ajándékot tarthatsz meg.
2. Neked is hozzá kell tenned egy ajándékot.
3. Be kell mutatnod mit is kaptál a csomagodban és linkelni kitől.
4. Meg kell hirdetned a játékot, vagy ha nincs blogod akkor tovább kell küldened a két ajándékot (a tiéddel együtt lesz kettő) egy olyan személynek aki ismeri a játékot és folytatni tudja a láncot.
5. Minimum egy hétig hirdetni kell a játékot, de ha nincs jelentkező (remélem ez nem következik be) akkor lehet tovább várni.
6. A játék hirdetésekor megmutatod mi vándorol tovább és, hogy te mit teszel hozzá.
7. Ha már nyertél, és ajándékoztál akkor tiéd a vándorajándék embléma is amit kitehetsz a blogodra.
8. Nem feltétel, hogy nem játszhatsz ezek után tovább, a részvétel nem kizáró ok. Rajtad múlik.
UI.: A csomagba lesz még egy levél amiben azok neve van akik már játszottak és nyertek. Ezt a levelet tovább kell küldeni.
 

A vándorjátékra május 21. éjfélig lehet jelentkezni

3 megjegyzés:

  1. Un hermoso colgante y la cuchara super original.....

    VálaszTörlés
  2. De jopofi jatek.Kar hogy nem tudok beszallni mert innen tolem (bar nevetsegesnek hangzik megis igaz) ketto honap mire Magyarorszagra erkezik a csomag tehat nem lenne fair ha beszallnek.
    Klassz ajandekot kaptal :)

    VálaszTörlés