2012. február 1., szerda



Rita születésnapos játéka
VII. felvonás

A játék kerek egy évig tart. Sokan jelentkeztünk, így Rita 3 csoportot "csinált" belőlünk. Nekem a kék csoport "jutott", ahol a hetedik születésnapos Krealady. Boldog születésnapot itt is Ildikó!



Az információkat több helyről gyűjtöttem be Ildikóról. Az egyik a levlista volt. Aztán pedig jelentkezett hozzám PIF játékra is. (még mindig van egy kiadó helyem a játékban) Úgyhogy alapnak vettem a "szeretem a rózsaszínt a feketével" + hozzáraktam a PIF játékban írt csak fekete, és naaaagy füli részt is. Aztán innentől fogva izgultam ezerrel, mert bizony ez a rózsaszín egy harsányabb fajta volt, ami itthon volt. Mi lesz ha nem tetszik neki? Akkor az ötlött a fejembe, hogy végül is a kicsi, fekete részről egy mozdulattal le tudja vágni a nagyobb részét, mert külön fűztem őket. Marad egy kisebb, csipkeszerű fekete fülbevalója. De a beszámolója alapján tetszik Ildikónak - nekem pedig nagy kő esett le a szívemről.
Aztán jutott még a csomagba természetesen egy kis édesség, még egy kis apróság, egy kézzel készített üdvözlő lap (amit most nem felejtettem el fotózni :D), és Ildikó kislányának is jutott még bele egy kis "rózsaszín".

A füli mintája a neten kering, sajnos a készítőjét nem tudom. Ha valaki tudja a forrást, megköszönném az információt, hogy ki tudjam rakni ide.

Kedves Ildikó! Legyen majd kellemes viselet nyáron a fülbevaló, ahogy tervezted!

A következő szülinaposunk pedig Luna lesz!


ui.: Cinella! Ez a tervezőprogi fantasztikus! Még csak a felszínét kapargattam át, de úgy látom, hogy rengeteg lehetőséget rejt magában! Köszönöm még egyszer!!!

6 megjegyzés:

  1. Köszönöm kedves Krisztina, ezen a helyen is! Hogy ilyent, hogy levágni???? Dehogyis!!! Kis vidám kis nyári füli, úgy jó, ahogy van:) Pusszantlak még egyszer. Nagyon köszönöm neked!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen! A lenyisszantás gondolta csak addig volt a fejemben, amíg nem láttam, hogy tetszik, és már a terv is megvan a hordására :)

      Törlés
  2. Jaj, de soká jövök én!!
    Nagyon tetszik nekem is, ügyes vagy!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Viszont nekem már "nincs sok hátra" :)
      Köszönöm!

      Törlés