2012. január 17., kedd

PIF II.



Hát újra PIF játék nálam. Pedig megfogadtam, hogy soha többé. Hogy miért? Az egy éves határidő túl nagy lazaságra késztetett. Úgy álltam a játékhoz, mint Pató Pál úr az ő dolgaihoz: "ej ráérünk arra még..." Aztán úgy elszaladt az egy év, hogy bizony igencsak a vége felé kapták meg a "jussukat" a hozzám jelentkezők, de azért megkapták.
 Mikor megláttam Krealady-nél - aki a kék szülinapos csoportban csoporttársam -, hogy PIF-et indított... két napig tobzódtam, hogy jelentkezzek-e vagy sem... Végül úgy döntöttem, hogy igen.

Tehát újra PIF játék nálam.

A feltételek a következők - bár szerintem ti ezt már tudjátok:

1. Bárki játszhat, akinek blogja van.
2. Az első 3 ember, aki kommentet hagy ennél a bejegyzésnél, hogy jelentkezik a játékra, kézzel készített ajándékot kap tőlem az elkövetkező egy évben (365 nap a határidő). Tehát legkésőbb 2013. január 16-ig meg kell hogy kapja. De ígérem, hogy most nem fogom annyi ideig elhúzni, mint ez első PIF körömet.
3. Akik kommentet hagynak, azok vállalják, hogy kiteszik ezt a felhívást a blogjukba és a fent írtak szerint ők is továbbviszik a játékot. Csak ebben az esetben kapják meg a meglepetést tőlem.

Egy ici-picit módosítok rajta. Lenne plusz kérdésem/kérésem. Kérek kedvenc színt, és hogy fülit, karkötőt, nyakláncot hord a jelenktezőm, illetve ha szeretnek olvasni, akkor esetlegesen egy könyvjelző is "benézhet". Ha lehet több lehetőséget írjatok a jelentkezéshez, és így a meglepi is jobban megmarad :)))

5 megjegyzés:

  1. Jövök játszani. Nálam is volt már egyszer, de most ilyen hangulatom van :))
    Karkötőt nem hordok, nyakláncot és fülit igen. Olvasás igen, sőt, egyre inkább :))
    Színek: piros, narancs, barnás, zöld, kék, rózsaszín, fekete, fehér.

    VálaszTörlés
  2. Tyűha! Ez gyors volt! :) Nem is gondoltam, hogy ilyen hamar érkezik az első jelentkező! Köszönöm, hogy jöttél!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Láttam itt a két megjegyzést, már azt hittem, utolsónak jelentkezem. Sorba állnék én is az ajándékért, jó? :) Amit biztosan el tudok neked mondani, hogy fekete! Nagy! Már ami a fülbevalót illeti. Nyakláncból meg éppen olyan, ami inkább kicsit rövidebb, de fekete. Köszi. Aztán majd írom én is az adataimat neked:)

      Törlés
  3. Köszönöm az invitálás!!!! Jövök,naná!!!! És a lila színnel barátkozok,hordásilag,mert fűzni már fűztem de nem magamnak. Szóval egy lila medálnak nagyon örülnék!!!
    Ja és remélem akkor még nem késtem le,beférek ugye?!

    VálaszTörlés
  4. Beleférsz, persze.

    Így megvan a három jelentkezőm.

    2013. január 16-ig bezárólag mindenféleképpen megkapjátok a PIF ajándékotokat, de természetesen ez úgyis hamarabb fog teljesülni.

    VálaszTörlés