2011. december 25., vasárnap

Boldog, békés ünnepeket minden kedves olvasómnak és erre tévedőnek!



Az Alhambra karkötő Belinda adventi játékára készült, és oly nagy szerencse ért, hogy egy személyesen is ismert gyöngyös bloggerina kezét fogja ékesíteni. Ez a kedves ismerős Cimbilimbi. Itt is kellemes ünnepeket kívánok neked Adri!!!

Van még más mutatnivalóm is!


Rita születésnapi játékában Györgyi az 5. szülinapos volt. Mivel állandó késés az életem október vége óta, ezért még arra sem volt időm, hogy az elküldött szülinapi ajándékokról fényképeket csináljak, így Györgyitől csentem el a képet, hogy meg tudjam mutatni azt a finom kis karkötőt, amit készítettem neki. Beszámolója szerint nagyon örült neki - aminek én is nagyon örülök :) !
Természetesen a 3. szülinapos, Ági is megkapta az ajándékát, de mivel még nem posztolta ki, így nem is tudom megmutatni, mert arról sem készült fénykép.

Október vége óta a kék betűs áruházlánc egyik kisebb boltjában húzom az igát. Fárasztó, kimerítő, ráadásul érdekes kollektívát is fogtam ki.... Azóta úszom mindennel. Lassan már beállunk családostól az új időbeosztásra, de még vannak hiányosságok. A megváltozott időmennyiség miatt a gyöngyök igencsak háttérbe szorultak - legnagyobb sajnálatomra. Kevesebbet is fűztem azóta, inkább megrendelések történtek, mint "örömfűzések", amit ahogy elkészültek vittek is fényképek nélkül.
Fájnak az ujjaim, borzasztóan érzem az izületeimet - hiába, vén csont vagyok :D - a rengeteg pakolás miatt, és mivel egyszerűen nem tudom kipihenni magam, ezért a fűzés is nehezebben megy - már ha eljutok odáig.
Fényképezni kéne a nálam levőket, amire remélem a következő 3 napban sort tudok keríteni - ha még jut nekem a sok új játék elem/aksi követelése mellett némi szufla a gépbe.

11 megjegyzés:

  1. Kellemes karacsonyi unnepeket kivanok es kivanom ,hogy a sok munka mellett maradjon eleg ido a gyongyokre.

    VálaszTörlés
  2. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és több szabadidőt kívánok!

    VálaszTörlés
  3. Krisztina !!!
    Majd belejössz a munkába és akkor már kicsit könnyebb lesz és kicsit tudsz a magad örömére fűzni !
    Én is 2 hónapja dolgozom ma is dolgoztam 12 órát de én könnyebb helyzetben vagyok mert ha éjszakázom akkor tudok ott is fűzni !!!
    Boldog karácsony és sok gyöngyöt az új évben !

    VálaszTörlés
  4. Itt az idö egy pici kikapcsolódásra...Boldog Karácsonyt!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm mindannyiótoknak a jókívánságokat.

    Ha már sikerül a """TÖKÉLETES""" időbeosztás - ami 100%-ban soha nem fog sikerülni - akkor már azért könnyebb lesz.

    VálaszTörlés
  6. A szerencsés én vagyok, mert enyém ez a szépséges karkötő :) Nagyon köszönöm Kriszti, kívánok sok-sok szépet és jót az ünnepek idejére, ami majd adjon kitartást a gályás hétköznapokra! Puszillak: Cimbi

    VálaszTörlés
  7. Mindketten szerencsések vagyunk akkor! :)

    VálaszTörlés
  8. Boldog Karácsonyt kívánok én is!

    VálaszTörlés
  9. Nagyon boldog Karácsonyt Kriszti és gyöngyökkel teli Új Évet!

    VálaszTörlés
  10. A másik szerencsés karkötő tulajdonos pedig én vagyok! :) Ilyenkor látszik igazán, mennyire nem tudok fényképezni, :( pláne ékszert. De viselni nagyon szeretem! :)))))

    VálaszTörlés