2011. december 29., csütörtök

Az elmúlt hónapok termései



Ez egy tényleg "régi" darab. Még itthon voltam, amikor megcsináltam, aztán mivel nem készült - azóta sem - hozzá láncrész, ezért dobozba került. De most megmutatom, mert volt időm is és elemeim is ahhoz, hogy fényképeket készítsek :)




A karkötő mintája Zafirah bogyóm középső sora. Még nincs hozzá kapocs, mert gondolkozom, hogy kiegészítem még egy sorral, mert az én csuklómra éppen passzol, és ha most ráteszem a kapcsot sem biztos, hogy másra jó lenne, ha valakinek megakad rajta a szeme. Hatalmas, csillogós, figyelemfelkeltő darab lett belőle. Igazi, alkalmi viselet.



Ajne Lucky mintája. Köszönöm! Örömfűzés volt a javából. Gyors, sikerélményes darab. Ő is még láncnélküli.



...és a nyár nagy slágere - Berzsi-gyűrű. Ez volt az első - ő az enyém. Azóta már néhány kikerült a kezemből  - többféle színvilág - mert lenézték rólam :)))


Külföldi blogbon láttam valami hasonlót - hülye fejjel nem jegyeztem fel, hogy melyik volt az inspirációm forrása.  Egyszerűségében mutatós darab.  Szeretem :)


Amikor eljön nálam az a pillanat, hogy nincs egy rongyom sem, nincs egy fülim sem, amit felvehetek, akkor készülnek nálam a szerelőpálcikás darabok - mint pl. ez is. Pedig alapból úúúúútálok a szerelékekkel dolgozni - nem tudom, hogy miért. Más is van így vele, vagy csak én vagyok ilyen csodamadár?



Az egyszerűség jegyében. De már nincs is nálam, mert a barátnőm lecsapott rá, hogy meg tudja ajándékozni az egyik kedves kolleganőjét.

Készült még karkötő, nyakpánt, temérdek angyalka - szám szerint 13 - a kolleganőknek, RAW-os kockamedál, amik fényképezetlenek maradtak.

5 megjegyzés:

  1. :-))) Te is??? Én is rühellem a szerelékezést, de már kezdem megszokni... Mióta legyártottam karácsonyra kábé félmillió gyöngy szaloncukrot :-))) Viszont nagyon tetszenek a fülbevalóid! Azt a gyufaszál-szerűt lehet, hogy koppintani fogom.

    VálaszTörlés
  2. Jók lettek az első négyszög medál nagyon érdekes és modern tegyél rá láncot és hord nekem nagyon tetszik, a karkötő is csodálatos, és a kék gyűrű nagyon elegáns !!!

    VálaszTörlés
  3. Én nem utálok, egyszerűen nem tudok szerelékezni :) Ha nagyon muszáj, megfűzöm inkább a kapcsot is gyöngyből, csak ne kelljen fémet a kezembe fogni! Örülök, hogy nem teltek gyöngytelenül az elmúlt hónapok, az a karkötő egy csoda! Puszillak, boldog új évet kívánok!

    VálaszTörlés
  4. Azért megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok csodabogár a szereléket illetően :DDD

    Köszönöm kedves szavaitokat, jól estek.

    BUÉK itt is, de lesz azért szilveszteri bejegyzés is :)

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörűek!!!!! A karkötő különösen tetszik!!! :)

    VálaszTörlés