2011. május 10., kedd

Türelmet kérek


De csak egy picit még. Holnap lesz az utolsó írásbelim, és még mindig tanulok. Több mindennel adós vagyok: sorsolás, maradéktalanul postára adása, egy PIF- is elkészült már, az is postára fog kerülni. Jó néhány e-maillel is lógok. Tehát igen "saras" vagyok.
A hét hátralévő részében minden elmaradt dolgomat pótolni fogok.

Érettségi: eddig úgy néz ki, hogy minden sikerült (angol nekem nagyon mumus). A történelmet tanító tanárnővel pedig megegyeztünk, hogy az idei történelem írásbeli érettségi egy "vicc" volt.

6 megjegyzés:

  1. A távolléted szerintem igazolt!!! Az utolsóhoz pedig még szurkolok!

    VálaszTörlés
  2. Most a vizsgák a legfontosabbak, aztán a kiccsalád, aztán a gyöngyök! Milyen jó lesz, nemsokára túl vagy az érésen, és bűntudat nélkül fűzhetsz :)

    VálaszTörlés
  3. Ez szó szerint így igaz,ahogy írtad! A fiam angolból érettségizik,végigdühöngtük az utána következő napokat, a töri meg(töri szakos vagyok),sajnos egyet kell értsek Veled,de remélem jól alakulnak a dolgaid!

    VálaszTörlés
  4. Cimbi!
    Már alig várom, hogy lelkiismeret furdalás nélkül kezembe vehessem a tűt és készüljenek a szépségek.

    Kata!
    Mi még a törin kívül semmi fix infót nem kaptunk - elvileg nem is lehetne ugye, dehát annyit úgyis elárulnak mindig legalább, hogy megvannak-e a kellő pontok a szóbelihez. De mi még semmit. ...és ez angolból roppant bosszantó és idegesítő.
    A töriben egyetlen olyan kérdés volt, amihez kellett "némi" tudás. Ahol az amerikai elnökökre kérdezett rá. A többi kérdésre józan paraszti logikával, minimális tudással és némi rálátással a világra gond nélkül meg lehetett csinálni. Még az esszék sem voltak nehezek.

    Drukkolok a fiadnak is ha még nem tudtok kb. eredményeket. Hajrá!

    VálaszTörlés
  5. Akkor most megnyugodtam, hogy nem a postán keveredett el a gyönyörű karkötőm:)
    Csak ügyesen az utolsónál is!!!

    VálaszTörlés