2011. április 17., vasárnap

Nyeremények + apróságok - ergo - élek ám! :)
Először

 
Eszterszappannál sikerült nyernem, a sok-sok jelentkező közül. Örültem neki - kisfiamnak szántam a nyereményt. Sokat küszködünk az ekcémás bőrével :(. Eszterre bíztam a döntést, hogy milyen összetevűjő két tusfürdőt fog küldeni nekem. Holt tenger iszaposat és Homoktövisest kaptunk. A fent látható kép Eszter blogjából való - utólag is köszönet érte, ugyanis aznap, mikor érkezett a csomag, nem volt időm fényképezni, de már estére használatba KELLETT venni :D a tusfürdőt és utána ázottan már nem akartam fényképezni.


A másik nyereményem a Maradéktalanul játékban esett meg velem. 
 
 
 Kirsztinél a 7-es hozzászólás volt a nyerő (most nálam is a 7-es nyert a tovább folytatott maradéktalanul játékban :), így enyém lett ez a kitűző, ami azóta anyósom kabátját díszíti - nagyon megtetszett neki.


Fűzögettem is ám azért, szépen csendben, fű alatt, ha már nagyon kivoltam a betüktől...

Például nekem is van már "csavart" háromszögem


A csavart szót azért tettem idézőjelbe, mert igen messzi van az én háromszögem attól, hogy teljesen becsavarodjon. Érzésem szerint nem volt megfelelő a gyöngyméret választásom. Csinálhattam volna nagyobb gyöngyökkel is. Szerintetek is ez a gond vele, vagy mást is eltoltam? Lényeg a lényeg - enyiiiiim, tetszik, valszeg nálam maradós darab lesz.
Mintát itt találtam.
Aztán csináltam egy újabb Grétát.


Mostanában ismét több helyen láttam, és újra megjött hozzá az ihleten. Nagyon finom színeket sikerült összeválogatnom hozzá. Ilyen színekből készült egy alap Kraszna is, de már teljes készültségében nem tudom megmutatni, mert a bevallás elkészítésekor odaadtam a könyvelőmnek.


Teljesen meg volt hatódva tőle, hogy de hát ő ezt nem tudja nekem meghálálni... Mire mondtam neki, hogy dehogy nem, éppen most fogod a bevallásommal :DDD
 
Aztán ideje volt a barátosnémnak is megcsinálni egy "mindegy, hogy mit csak fekete és piros legyen benne" darabot. 
 
 
 Tiszi Bejke medáljára esett a választásom. Nem igazán az én színvilágom, de egész jó lett szerintem a végeredmény. Egysoros fekete gyöngyláncot fog kapni, csak jelen pillanatban nincs hozzá itthon ilyen gyöngyöm.

...és végül, de nem utolsósorban


...egy pillangó. Másnak is ennyire puklis lett? 2x újrafűztem, mert előszörre semmi tartása nem volt. Másodjára volt tartás, de puklis lett.

Szóval ilyen apróságok készültek a kezeim alatt az elmúlt időben, amit most rátok zúdítottam.

4 megjegyzés:

 1. Jól van, megnyugodtam, hogy az agyad tanulás általi eldugítása és a család mellett maradt kis időd gyöngyökre is :) Klasszakat fűztél, nekem bejön a csavaros 3szög is. Még nem fűztem meg, nem tudom tehát mitől lesz nagyon vagy kevésbé csavaros, majd eszmét cserélünk ha kipróbáltam.

  VálaszTörlés
 2. Sok-sok szépséget készítettél,nekem a pillangó,ami nagyon tetszik!
  Gratulálok!

  VálaszTörlés
 3. Remélem jól sikerül a vizsgád...szorítok neked!
  Remek ékszereket alkottál....nekem tetszik a csavart....
  Azért néha pihenj is!

  VálaszTörlés
 4. Akkor ezek szerint megérkezett a bross :)) (írtam többször levelet, ma is, de vedd most már tárgytalannak, csak aggódtam, hogy a posta nem kavarta-e el)

  VálaszTörlés