2011. február 10., csütörtök

Száva játék Cseresznyevirágnál






 A jelentkezés lezárása után Veronika mindenkitől kérte a nyaklánc/karkötő hosszát, illetve, hogy milyen színnek örülne, milyen "igényei" lennének. Ezt az "igényt" én most összepárosítottam a szemüvegem szárának a színével, és szép gyöngyházrózsaszínfélét kértem (tudom, habos-babos szín, de én most ilyet szerettem volna).
Titkosítottan játszottam - nem tudtam kitől kapok, nem tudtam kinek csinálom.
Aztán tegnap de. kis boríték várt a konyhában, és másodpercekig azt sem tudtam, hogy mim jöhetett, mert nem vártam postát. Aztán megláttam a feladót - enigma - és összeállít a kép. Megjött a Száva medálom! Tutti, hogy, ő a párom. Mint egy türelmetlen kisgyerek, úgy bontottam a borítékot. Régóta rendszeres olvasója vagyok engimának, szájtátva nézem szebbnél szebb műveit.
Na és az ékszer - hát az fotózhatatlan. Csodaszép, valahol a púderrózsaszín környékén van a színe, de mivel miracle gyönggyel van fűzve, minden milliméternyi mozdulat után más árnyalatban játszik. Kaptam mellé masni mintás fülbevalót is. Ráadásul roppant mód tetszik a nyaklánc felemás megoldása.
Kedves Krisztina! Köszönöm ezt a csodaszép meglepetést!

Az én Száva medálom is úton van - illetve már meg is kellett, hogy érkezzen a páromhoz, de még visszajelzést nem kaptam tőle. Remélem gond nélkül megérkezik/megérkezett.

Kedves Veronika! Köszönöm ezt a szép mintát. Köszönöm a játék/ajándék lehetőségét vele. Köszönöm, hogy koordináltál minket, jelentkezőket.

6 megjegyzés:

  1. Ismét egy nagyon jó példa arra,amikor igen mutatós lehet egy aszimmetrikus ékszer!
    Csodaszépet kaptál!
    Viseld örömmel!

    VálaszTörlés
  2. Krisztinám, gyönyörűt kaptál! Azok a miracle gyöngyök tényleg csudajók, nem véletlenül kapták a nevüket :)Kíváncsi vagyok te milyen Szávát készítettél, majd nézem! Remélem lassan én is mutathatom majd az enyémet.

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű ajándékot kaptál!!!!! :-)

    VálaszTörlés
  4. Szépet kaptam, bizony. Nagyon tetszik.

    De az enyém párom még nem jelzett vissza sehol sem, hogy megkapta volna :(((
    Sikítófrászt fogok kapni, ha a posta benyelte :(((

    VálaszTörlés
  5. Viseld egészséggel, kedves druszám :)

    VálaszTörlés
  6. GYönyörű a lilának ez az árnyalata (is), és nagyon tetszik az asszimetrikus megoldás. Csodaszép ajándékot kaptál, szurkolok, hogy minél előbb megláthassuk a Te ajándékodat is:)

    VálaszTörlés