2010. december 18., szombat

Élménybeszámoló képek nélkül

Még novemberben a férjem nagymamájától megkaptam a karácsonyi ajándékomra szánt összeget, mondván mivel semmi óhajom sóhajom nincs, és neki sincs ötlete, így a rám szánt pénzt odaadja. Ugye egy gyöngybolondnak mindig van óhaja-sóhaja - tehát tudtam is, hogy mire fogom költeni. :)
Férjemnek voltak még az idén kötelezően kivevendő szabadnapjai, így kijelöltem magamnak egy olyan napot, amikor nem kell hanyatt-homlok rohannom haza Ákos fiamhoz, mivel apa otthon lesz.

Hogy teljesen kerek legyen a napom, megkérdeztem egy kedves blogtársat, hogy nem-e lehetne egy személyes találkozót megejteni, és megismerni egymást személyesen. Ráadásul - hogy teljesen kikerekedjen a történet - még egy blogtársat "toborzott" :) a találkozóra. Az első célszemély Cimbilimbi volt - akivel nagyon meg akartam ismerkedni -, és ő elhívta Tímelt. Mindkettőjüket nagyon szerettem volna megismerni, de hogy egyszerre sikerüljön, és ilyen hamar - nem is gondoltam volna. Piros hó hullása sem tudott volna visszatartani a találkozótól. (és ugyi ha nem is piros, de hóhullás e hét kedden volt reggelre elegendő, természetesen vonatkésésekkel tűzdelve).

Na de a 10 perces vonatkésés szinte mindennapi, és gond nélkül felértem a Nyugatiba, ahol már vártak rám. Helyzeti előnyben voltam, mert az ő vonásaik már ismerősek voltak a blogukról, viszont én még nem fényképesítettem magamat. Természetesen rögtön felismertem őket, nagyon örültem nekik.
A nap folyamán kávéztunk, beszélgettünk sokat, sokféléről, bár természetesen legtöbbet a gyöngyökről. Bejártunk jó néhány üzletet - megismertem egy újabbat is, ahol még nem jártam eddig. Sétáltunk jó nagyot. Kegyes volt hozzánk az időjárás, hisz egész nap sütött a napocska - persze sok meleget nem adott sajnos.

Nagyon jó volt ez a nap. Élveztem minden percét. Köszönöm lányok!
Köszönöm ezt a sétálós, beszélgetős, boltbejárós, gyöngyválogatós, ismerkedős napot. Elfáradva, de nagyon jó kedvvel értem haza.
Cimbilimbinek köszönöm, hogy összehozta a találkozót Tímellel. Tímelnek pedig köszönöm, hogy "lezongorázta" a karácsonyi játékot. Párosított, osztott, szorzott, felügyelt.
ui: már alig várom, hogy ez a pár nap elteljen és kibonthassam végre a kis csomagot :)

2 megjegyzés:

  1. Örülök én is, hogy megismerhettelek, tényleg halmoztuk az élvezeteket! Gyöngybarát társaságban gyöngyösboltokban túrázni - álomi időtöltés :D
    És még a várost is jobban ismered mint én, dacára az elromlott villamosmegálló-bemondónak :D
    Puszi: Cimbi

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó kis randi volt:) Köszönöm szépen:)
    Majd szervezünk még ilyeneket :)

    VálaszTörlés