2010. szeptember 18., szombat

Segítsünk Daninak!A nap folyamán találkoztam ennek a tündéri kinézetű kisfiúnak a blogjával. Illetve nem is az ő blogja, hanem jó lelkű, kreatív emberek döntöttek úgy, hogy valami úton-módon segíteni fogják a szűkös, aggódással teli napokat.
A kisfiú állapotáról időről-időre beszámolnak ebbe a blogba.

Felajánlásokat kérnek, amikre a befolyt összeget a család számlaszámára lehet átutalni.

(csak zárójelben szeretném megjegyezni, hogy sokkal inkább így menjen a segítség, mint x alapítványon keresztül, ahol a nevükre esetlegesen befolyt összegből csak tört részt látnának viszont. Így viszont, aki-amit nekik szán, az biztos, hogy hozzájuk kerül.)

Az édesanya úgy fogadta el ennek a blognak a létrejöttét, segítő szándékát, hogy amiben tud, ő is segít más beteg gyermeket nevelő/ápoló családnak.

Kérlek téged, aki az oldalamra téved, és elolvassa ezt a bejegyzést - ha módodban áll, segíts nekik, vagy ajánlj fel valami szépet, amiről úgy gondolod, hogy örömet okozhatsz másoknak.
Ha mással nem, akkor azzal, hogy ahol tudod, népszerűsítsd a blogot: 
- saját blogon
- facebook-on
- iwiw-en
myvip-en
- stb.
Olyan oldalakon, ahol ez engedélyezett, és sok ember megfordul.

Jelen pillanatban dolgozok egy ékszeren, de ha kész leszek vele, a következő darabot felajánlom a blogban, a befolyt összeg pedig természetesen Dani részére lesz átutalva.

1 megjegyzés:

  1. Are you looking for free Twitter Followers?
    Did you know that you can get these AUTOMATICALLY & TOTALLY FOR FREE by getting an account on You Like Hits?

    VálaszTörlés